Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Crispy Cauliflower Schnitzel Bowl

Τραγανό μπολ με ραπανάκια και Vegan Schnitzel

Serving 2 ΜΕΡΙΔΕΣ
Διάρκεια 33 MIN
ΔΥΣΚΟΛΙΑ Εύκολη

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

186 γραμμάρια VEGAN SCHNITZEL
1 καρότο
1 ματσάκι ραπανάκια
75 γρ μαρούλι
1/4 αγγούρι
1 λεμόνι
150 γρ κινόα
2 κ.σ. χούμους
3 κ.σ. vegan γιαούρτι
1 χούφτα καρύδια
1 κλωνάρι μέντα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
Ingredients copied to clipboard!

Τραγανό μπολ με ραπανάκια και Vegan Schnitzel

Για ένα εύκολο χορτοφαγικό, θρεπτικό γεύμα, έχουμε την τέλεια συνταγή: Ένα μπολ γεμάτο λαχανικά και το Garden Gourmet Σνίτσελ κουνουπιδιού 99 kcal.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 ℃. Πλύνετε και κόψτε στη μέση τα μεγάλα καρότα κατά μήκος, ώστε τα καρότα να έχουν περίπου το ίδιο πάχος. Απλώστε τα σε ταψί και προσθέστε λάδι, αλάτι και πιπέρι.

2.

Ψήστε τα καρότα για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ελαφρύ χρώμα. Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Κόψτε σε φέτες το αγγούρι και τα ραπανάκια.

3.

Ψιλοκόψτε τα φύλλα μέντας και ανακατέψτε τα με το γιαούρτι. Προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι για γεύση.

4.

Ρίξτε την κινόα σε ένα μπολ και μοιράστε μέσα τα λαχανικά, το μαρούλι και το χούμους. Εν τω μεταξύ, ετοιμάστε το σνίτσελ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Προσθέστε χοντροκομμένα καρύδια και σερβίρετε με τη σάλτσα γιαουρτιού.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΙΜΕΣ

ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ

Υδατάνθρακες
67.7 γραμμάρια
Ενέργεια
668.9 Χιλιόμετρα
Λιπαρά
35.7 γραμμάρια
Πρωτεΐνες
22.2 γραμμάρια