Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Veggie Wrap with Vegan Schnitzel

WRAPS ME VEGAN SCHNITZEL, COLESLAW ΚΑΙ SPICY MAYO

Serving 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
Διάρκεια 25 MIN
ΔΥΣΚΟΛΙΑ Δύσκολη

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

2 πακέτα Garden Gourmet Vegan Schnitzel
4 μεγάλες τορτίγιες
1/4 κόκκινο λάχανο (περίπου 250 γρ.)
1/4 λευκό λάχανο (περίπου 250 γρ.)
1 μεγάλο καρότο (περίπου 150 γρ.)
50 γρ μαρούλι
1 κόκκινο μήλο
Χυμός από 1 λεμόνι + επιπλέον για τη σάλτσα
Ηλιέλαιο
3 κ.σ. vegan μαγιονέζα
2 κ.σ. vegan γιαούρτι
1 κ.σ. σιρόπι τζίντζερ
1/2 κ.γ. αποξηραμένο τσίλι
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
Ingredients copied to clipboard!

WRAPS ME VEGAN SCHNITZEL, COLESLAW ΚΑΙ SPICY MAYO

Αυτά τα wrap με Garden Gourmet Vegan Schnitzel, λαχανοσαλάτα και πικάντικο μαγιονέζα είναι το τέλειο δείπνο με βάση τα φυτά για κάθε μέρα της εβδομάδας!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200℃. Κόψτε το λάχανο, το καρότο και το μήλο σε πολύ λεπτές λωρίδες.

2.

Αλατοπιπερώνετε τα λαχανικά ξεχωριστά. Προσθέστε χυμό λεμονιού και αφήστε τα να "μαριναριστούν" στο πλάι για περίπου 15 λεπτά. Φτιάξτε τη σάλτσα αναμειγνύοντας τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το σιρόπι τζίντζερ και τo τσίλι και προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού.

3.

Ψήστε τα vegan schnitzel Garden Gourmet σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και ζεστάνετε τις τορτίγιες στο φούρνο μέχρι να ζεσταθούν.

4.

Απλώστε λίγη σάλτσα σε μια τορτίγια και τοποθετήστε πάνω της το μαρούλι, το λάχανο, το καρότο και το μήλο. Κόψτε το schnitzel σε λωρίδες, προσθέστε το πάνω από τα λαχανικά και ρίξτε λίγη ακόμα σάλτσα από πάνω. Τέλος, τυλίξτε την τορτίγια σε ρολό και απολαύστε.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΙΜΕΣ

ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ

Υδατάνθρακες
68.9 γραμμάρια
Ενέργεια
555.6 Χιλιόμετρα
Λιπαρά
22.3 γραμμάρια
Πρωτεΐνες
20.2 γραμμάρια