Προθερμάνετε το φούρνο στους 200℃. Κόψτε το λάχανο, το καρότο και το μήλο σε πολύ λεπτές λωρίδες.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
WRAPS ME VEGAN SCHNITZEL, COLESLAW ΚΑΙ SPICY MAYO
Αυτά τα wrap με Garden Gourmet Vegan Schnitzel, λαχανοσαλάτα και πικάντικο μαγιονέζα είναι το τέλειο δείπνο με βάση τα φυτά για κάθε μέρα της εβδομάδας!
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Αλατοπιπερώνετε τα λαχανικά ξεχωριστά. Προσθέστε χυμό λεμονιού και αφήστε τα να "μαριναριστούν" στο πλάι για περίπου 15 λεπτά. Φτιάξτε τη σάλτσα αναμειγνύοντας τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το σιρόπι τζίντζερ και τo τσίλι και προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού.
Ψήστε τα vegan schnitzel Garden Gourmet σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και ζεστάνετε τις τορτίγιες στο φούρνο μέχρι να ζεσταθούν.
Απλώστε λίγη σάλτσα σε μια τορτίγια και τοποθετήστε πάνω της το μαρούλι, το λάχανο, το καρότο και το μήλο. Κόψτε το schnitzel σε λωρίδες, προσθέστε το πάνω από τα λαχανικά και ρίξτε λίγη ακόμα σάλτσα από πάνω. Τέλος, τυλίξτε την τορτίγια σε ρολό και απολαύστε.