Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
190 γραμμάρια FALAFEL
400 γραμμάρια ντομάτα (κονσέρβα)
120 γρ κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγος μαϊντανός
Πιπέρι καγιέν (τσίλι)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Shakshuka με Vegan Falafel
Με αυτή την πανεύκολη συνταγή Shakshuka, κάντε τις γευστικές σας προτιμήσεις να ταξιδέψουν χωρίς καμία προσπάθεια. Θα χρειαστείτε μόνο 5 υλικά και 20 λεπτά από τον χρόνο σας!
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
1.
2. Μαγειρέψτε τα Vegan Falafels του Garden Gourmet
Σε ένα ζεστό τηγάνι, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας λάδι και μαγειρέψτε τα Garden Gourmet Vegan Falafels για 6 λεπτά, αναποδογυρίζοντάς τα.
3.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε άλλη μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο με μια πρέζα αλάτι, για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
4.
Προσθέστε το καγιέν για γεύση και την κονσέρβα ντομάτας. Ανακατέψτε και μαγειρέψτε για άλλα 5 λεπτά.
5.
Προσθέστε το Garden Gourmet Vegan Falafel και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά με τη σάλτσα. Σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό από πάνω.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΙΜΕΣ
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Υδατάνθρακες
39.8 γραμμάρια
Ενέργεια
402 Χιλιόμετρα
Λιπαρά
22 γραμμάρια
Πρωτεΐνες
11.7 γραμμάρια